header-foto

Nieuwe website

Trots! De geheel vernieuwde website van FamilieDocumentaire is vandaag online gegaan. Nog completer en uitgebreider; ook de BedrijfsDocumentaire zit nu in het aanbod. Deze documentaires zijn een echt cadeau voor familie of bedrijf. Ze omarmen ons leven en werk en brengen (h)eerlijke verhalen en anekdotes in beeld. Verrassend en openhartig. Mooie herinneringen die je koestert. Waar en wanneer dan ook.

Ooit kwam ik op het idee naar aanleiding van interviews die ik afnam met vele oud-gevangenen van Kamp Amersfoort. Daarbij kwamen zóveel verhalen los. Ik kwam er meer en meer achter dat een dergelijk levend document waarde zou kunnen hebben voor iedereen. Gefilmde interviews met mijn eigen ouders leverden hiervoor inderdaad bewijs. Ik hoorde bekende verhalen, maar ik kreeg ook verrassend veel nieuwe dingen te horen. Zo ging het balletje rollen en inmiddels heb ik al vele prachtige gefilmde portretten mogen maken.

Graag nodig ik je uit de website te bekijken. En heb je interesse in zo’n dankbaar document voor het nageslacht? Neem dan vooral contact met me op om de mogelijkheden te bespreken om de kostbare herinneringen aan jouw familie/bedrijf te laten voortbestaan.

Hartelijke groet,

Dick van den Berg

TERUG